Sista Juni

Idag har inte gjort så mycket mest slappat, fasktist gillar den jätte hettan som är just nu. Det kunde vara lite svalare. Hettan tar livet av min energi och jag måste dricka mycket vatten för att inte få ont i huvudet. Men nu under eftermiddagen åkte jag tog en festing spruta. Det har jag gjort 3 ggr förut men förra gången var för 3 år sen. Jag ska ta igen om ca 5 år. Då är jag över 20 år ju! HJÄLP!!

Följ mig på bloglovin, tack!

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2682505/ssaaabina

Låst upp bloggen

Jag har bestämt att låsa upp bloggen ett tag, men kommer kanske låsa den igen om ett tag. Men inget bestämt ännu, så nu kan alla läsa bloggen. Så var redo på foton och massa annat snart ;)

The Edge of Glory ♥

Jag har lagt upp olika covers av Megan Nicole på mina förra bloggar, men jag vill fortsätta med det för hon är helt otroligt bra sångerska, denna gång gjorde hon en cover av The Edge of Glory som Lady Gaga sjunger egentligen.


Svimmade nästan igår...

Jag ville bara lägga upp liten uppdatering idag. Jag kan berätta jag nästan svimmade igår. Jag skulle försöka öppna lingonsyltbruken jag fick inte upp den jag tog i hårt och blev helt svimfärdig. Jag såg inget det var helt suddigt jag var yr som sjutton, jag hann lägga mig i soffan och dricka lite vatten och blev det bättre! Det var den första gången jag fick uppleva hur det att nästan svimma, man blir väldigt rädd.

Ny header kommer senare!

Jag vet att min header inte ser så kanon ut, men jag fixa en ny idag!
Det blir nog en massa bilder från midsommar på den :D

Camping i Stockholm!

Under tiden vi ska vara i Stockholm 9-14 juli, då ska vi bo på Bredäng Camping. Någon som bott på den campingen? Är du nöjd? :)

 

 

Bilderna lånade från Bredängs hemsida.

MIDSOMMARTÅRTA

HTC Wildfire
Redigerad med appen LittlePhoto

 

Detta var tårtan vi åt på midsommar, syster och mamma bakade den.

Jag Gråter Bara I Regnet


I LOVE ROCK N' ROLL

Tidigare såg jag på extra DVD:n man fick med när man köpte Mileys senaste album som kom ut för ett år sen. Jag spelade in ett bra framträdande hon är på konserten DVD:n är inspelad på. Ber om ursäkt om ljudet är knäppt... Det är inspelat med sugiga mobilen.

 


Förlåt för dålig uppdatering

Jag ber så ursäkt att det inte var varit någon uppdatering de senaste dagarna. Men var borta hela midsommar helgen, sen glömde jag uppdatera igår.

I WANNA GO!!

Nu har Britney Spears nya video släpps till “I Wanna Go”, jag är helt kär i låten och videon är inte så dum heller.


Skäms inte gilla MC!

Jag skäms verkligen inte att jag gillar Miley Cyrus, jag bara avgudar henne till döden. Hon har gjort några misstag, men vem gör inte det!? Hon är som alla andra. Kan inte fatta att alla vad ska klaga att hon gör en massa misstag även om andra människor också gör det. Hon har växt för fort helt enkelt hon är lite äldre inombords. Hon klär sig och konserter med “badräkter” och “behåar”. Men hon jobbat hälften av hennes liv med äldre människor då menar jag under hela Hannah Montana tiden! Jag tycker det inte ska finnas HAT!

Bara för jag tycker hon är kanon vill jag lägga några bilder på henne.


Stockholm om 3 veckor!

Om 3 veckor åker jag och min familj på en liten tur till Stockholm i några dagar. Längtar så in i bomben att fota den veckra staden med systemkameran, förra gången jag var där då hade jag bara dåliga digital kameran.

Bestämt mig börja blogga igen

Nu har jag bestämt mig att börja blogga igen, men bara de jag vill kan läsa bloggen, på grund av jag lösenord på bloggen nu.


RSS 2.0